27 - 05 - 2019

Lid worden bij BKC

Iedereen mag 2 keer tijdens een training gratis komen proberen.  Voor de verzekering heeft de club dan wel naam en voornaam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres nodig.
Een overzicht van de trainingsmomenten en -locaties kan je hier (zaal - veld) terugvinden.

Heb je nadien interesse om te blijven komen, meld dit dan zeker bij de trainer en /of het bestuur. Zij kunnen je helpen met de nodige documenten.

Om je lid te maken dienen volgende documenten bezorgd te worden:
  • een recente pasfoto voor spelers
  • een ingevulde affiliatiekaart (voor- en achterzijde in te vullen)
  • een ingevulde medische keuring (waarbij je huisarts verklaart dat je aan sport mag doen) (op een voorgedrukte medische fiche (u kan deze ook afprinten, enkel geldig op 160 gram/m2 papier)

Verder moet het verschuldigd lidgeld betaald worden via een overschrijving op ons rekeningnummer.

Wat heb je nodig om te korfballen ?

BKC voorziet een bordeaux wedstrijdshirt en een zwarte broek (jongens) of overslagrok (meijes). Hiervoor wordt éénmalig een huurprijs gevraagd van 10€ per kledingstuk.

Spelers dienen zelf te zorgen voor:
  • aangepaste schoenen, zowel voor het veldseizoen (voetbalschoenen) als voor de zaalcompetitie (géén zwarte zolen!)
  • zwarte sportsokken (bij competitie)

logo respect

gdpr